Η νέα go Toyota VISA είναι γεγονός!

 Η νέα go Toyota VISA είναι γεγονός!

Στην Toyota, παραμένοντας πιστοί στην υπόσχεσή μας για συνεχή βελτίωση, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε το ξεκίνημα μια νέας σημαντικής συνεργασίας ανάμεσα σε δύο κορυφαίους οργανισμούς.


Η Toyota Ελλάς και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με χαρά ανακοινώνουν την επίσημη έναρξη διάθεσης της νέας πιστωτικής κάρτας, που θα φέρει τα εμπορικά σήματα και των δύο με τον τίτλο :


“go Toyota VISA”.

 

Ειδικότερα, οι κάτοχοι της κάρτας “go Toyota VISA” θα απολαμβάνουν τα ακόλουθα προνόμια:

 • 5% άμεση έκπτωση σε κάθε συναλλαγή (μόνο στους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους και Επισκευαστές Toyota που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και με ανώτατο όριο €500, ανά κάτοχο & ανά έτος). Έτσι, σε κάθε διέλευση συνεργείου, φανοβαφείου, ή για ασφάλειες Toyota Insurance, οι πελάτες θα απολαμβάνουν 5% άμεση έκπτωση!
 • 1% συγκέντρωση κέρδους σε κάθε συναλλαγή, σε όλες τις επιχειρήσεις go National, συμπεριλαμβανομένων και των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Επισκευαστών Toyota που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το κέρδος αποθηκεύεται στην κάρτα του πελάτη και απόδειξη αυτού αποτελεί η απόδειξη του τερματικού POS. Το κέρδος αυτό μπορεί να εξαργυρωθεί σε όλες τις επιχειρήσεις του σχήματος “go” συμπεριλαμβανομένου και του εξουσιοδοτημένου δικτύου της Toyota, με ελάχιστο ποσό εξαργύρωσης το 1€.
 • Άτοκες δόσεις.
 • Επιταγή Αγορών για τον Πελάτη, αξίας €30! Η επιταγή αγορών θα εκδίδεται μία φορά για κάθε νέο πελάτη και θα αποστέλλεται με τον πρώτο του λογαριασμό για αποκλειστική χρήση στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Toyota, με χρήση της κάρτας “go Toyota VISA”.
 • Επιπλέον εκπτώσεις από τις συνεργαζόμενες με την Ε.Τ.Ε. 500 επιχειρήσεις, με 2500 σημεία πώλησης του προγράμματος “go”.
 • Δωρεάν συνδρομή για πάντα, τόσο για την κύρια κάρτα όσο και για τις πρόσθετες οικογενειακές κάρτες που θα εκδοθούν.  
 • Ετήσιο Ονομαστικό Επιτόκιο Αγορών, 16.40% (από 15 Ιουλίου 2011) επιπλέον 0.6% εισφοράς του Ν.128/75. Το επιτόκιο αναπροσαρμόζεται κάθε 15η μέρα του μήνα σύμφωνα με τις μεταβολές του δείκτη επιτοκίου EURIBOR μηνός. Το επιτόκιο αναλήψεων ορίζεται 1.5 μονάδα πιο υψηλό, στο 17.90% ( από 15 Ιουλίου 2011) επιπλέον 0,6% εισφοράς του Ν.128/75.
 • Προνομιακό επιτόκιο αγορών ειδικά για τους 6 πρώτους μήνες από την έκδοση της κάρτας, ύψους 9,9% πλέον 0,6% εισφοράς του Ν.128/75.


Επιπλέον, οι κάτοχοι της κάρτας “go Toyota VISA” θα απολαμβάνουν και όλα τα προνόμια της go & VISA, όπως :

 • Δυνατότητα αγορών σε πάνω από 100.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και 16.000.000 σε όλο τον κόσμο
 • Ασφαλιστικές ταξιδιωτικές καλύψεις ανάλογες με αυτές των κλασικών καρτών VISA που εκδίδει η Τράπεζα.
 • Ειδικά ταξιδιωτικά πακέτα προσφορών.
 • Αναλήψεις μετρητών και πληρωμή λογαριασμών όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο στα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

(Σημειώνεται ότι η αγορά νέου αυτοκινήτου ή η προκαταβολή (ή μέρος αυτής) δεν δύναται να χρηματοδοτηθούν μέσω της πιστωτικής κάρτας).

 
Μην χάνετε λοιπόν χρόνο! Ελάτε στην Toyota Άγγελος με την ταυτότητα και το εκκαθαριστικό σας, για να προχωρήσουμε στην έκδοση της "Go Toyota Visa" άμεσα!


 

 Η νέα go Toyota VISA είναι γεγονός!

  Καλώς ήρθατε
Πως θα μας βρείτε
Επικοινωνία
Ώρες λειτουργίας
Ραντεβού για service
Ζητήστε Ανταλλακτικό
Ζητήστε Αξεσουάρ
Ζητήστε Ασφάλεια!
Ζητήστε προσπέκτους!
Ελάτε στην ομάδα!
Περιοχή συνεργατών


Βρες αυτό που ψάχνεις!


Γίνετε μέλη μας! Στείλτε μας το e-mail σας για να σας κρατάμε πάντα ενήμερους!

Αρχική Σελίδα \ Νέα \ Η νέα go Toyota VISA είναι γεγονός!

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Νέα
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
After Sales
Μοιραστείτε το

Login  Υπενθύμιση κωδικού 

  Powered by Norder - Media Solutions  
active³ 4.9 · © norder creative solutions · Όροι χρήσης