Toyota Multifuel Drive

Toyota Multifuel Drive

 Δελτίο Τύπου


Η ηγετική θέση της Toyota στην ελληνική αγορά στηρίζεται αποδεδειγμένα σε ισχυρές αξίες και σε ένα κοινό όραμα για συνεχή βελτίωση, το οποίο από πλέον εκφράζεται και με τη νέα της υπογραφή:

                                                          ALWAYS A BETTER WAY

Γιατί: «Υπάρχει πάντα ένας καλύτερος τρόπος για κάθε τι που προσφέρει η ΤΟΥΟΤΑ στο κάθε πελάτη της, ξεχωριστά».

Η νέα υπογραφή της Toyota δηλώνει πως, επιλέγοντας ο κάθε πελάτης ξεχωριστά, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της μάρκας, επιλέγει ταυτόχρονα ισχυρές ‘Αξίες’ και ηθικές ‘Δεσμεύσεις’ της εταιρείας προς εκείνον, όπως:

 
  • Συναισθηματική ικανοποίηση που πηγάζει από ηρεμία, ξενοιασιά, αξιοπιστία, ασφάλεια, εγγύηση.
  • Ιδέες, τεχνολογίες και εφαρμογές που βελτιώνουν την καθημερινότητά του, κάνοντάς την, πιο ευχάριστη, πιο εύκολη και πιο ποιοτική, αλλά και που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες του Πελάτη Toyota.
H νέα υπογραφή της ΤΟΥΟΤΑ -Always a Better Way- ξεκινά να επικοινωνείται μέσα απο κάθε μορφής επικοινωνία της εταιρείας με τους πελάτες της.

Η πρώτη επικοινωνιακή προσέγγιση που αναπτύχθηκε μέσα απο τη φιλοσοφία της νέας υπογραφής «Always a Better Way» εφαρμόζεται ήδη, αφού η ΤΟΥΟΤΑ καλωσορίζει ένα σπουδαίο και πολλαπλό προϊοντικό νέο: την ένταξη της πλέον προηγμένης τεχνολογίας υγραεριοκίνησης (LPG) στη γκάμα των νέων μοντέλων ΤΟΥΟΤΑ, με την ονομασία:

                                                            TOYOTA MULTIFUEL DRIVE

Με την έλευση της νέας τεχνολογίας αυτοκίνησης Toyota MultiFuel Drive, η Toyota κάνει πράξη τι σημαίνει η φράση «πάντα ένας καλύτερος τρόπος» (Always a Better Way), διασφαλίζοντας στους πελάτες της, την ασφαλή και εγγυημένη πρόσβαση σε μια προηγμένη τεχνολογία, με άμεσο όφελος οικονομίας κατά 40% στο καθημερινό κόστος κίνησης.
Η τεχνολογία Toyota MultiFuel Drive αποτελεί μία ισότιμη εναλλακτική οικονομικής αυτοκίνησης για τους πελάτες Toyota, δίπλα στις τεχνολογίες Toyota Optimal Drive Βενζίνης και Diesel, αλλά και Hybrid Synergy Drive (της πλήρως υβριδικής τεχνολογίας).

Επομένως η Toyota σήμερα είναι η πρώτη και μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που μπορεί να παρέχει στους πελάτες της την πληρέστερη γκάμα τεχνολογιών και κινητήρων (βενζίνης, πετρελαίου, πλήρως υβριδικής τεχνολογίας και υγραερίου) στην αγορά, προσφέροντας ρεαλιστικές λύσεις πάντα με σεβασμό στη μοναδικότητα, που ο καθένας ζει και κινείται.

-Toyota Optimal Drive Βενζίνη
-Toyota Optimal Drive Diesel,
-Υβριδική Τεχνολογία Toyota, και
-Toyota MultiFuel Drive

Τέσσερις εναλλακτικές, αλλά και ισότιμες τεχνολογίες, με την καθεμία να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικές επιθυμίες, διαφορετικό τρόπο μετακίνησης του κάθε πελάτη Toyota, ξεχωριστά.

Ένα τετράφυλλο λουλούδι υιοθετείται ως σύμβολο, τα φύλλα-σταγόνες του οποίου αντιπροσωπεύουν, καθένα με διαφορετικό χρώμα, τις εναλλακτικές τεχνολογίες, που μπορεί να προσφέρει η Toyota. Το νέο λογότυπο, σε συνδυασμό με τη νέα εταιρική υπογραφή Always a Better Way, αποτελούν τη νέα επικοινωνία της ΤΟΥΟΤΑ αλλά και τη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση προς όφελος των πελατών της.  Καλώς ήρθατε
Πως θα μας βρείτε
Επικοινωνία
Ώρες λειτουργίας
Ραντεβού για service
Ζητήστε Ανταλλακτικό
Ζητήστε Αξεσουάρ
Ζητήστε Ασφάλεια!
Ζητήστε προσπέκτους!
Ελάτε στην ομάδα!
Περιοχή συνεργατών


Βρες αυτό που ψάχνεις!


Γίνετε μέλη μας! Στείλτε μας το e-mail σας για να σας κρατάμε πάντα ενήμερους!

Αρχική Σελίδα \ Νέα \ Toyota Multifuel Drive

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Νέα
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
After Sales
Μοιραστείτε το

Login  Υπενθύμιση κωδικού 

  Powered by Norder - Media Solutions  
active³ 4.9 · © norder creative solutions · Όροι χρήσης