Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Προσφερόμενα προϊόντα & υπηρεσίες

Στο Ασφαλιστικό Τμήμα της εταιρίας μας θα βρείτε μια ποικιλία Ασφαλιστικών Προγραμμάτων, σε συνεργασία με μεγάλα ονόματα της ασφαλιστικής αγοράς, που σκοπό έχουν την προστασία, πρωτίστως, της αυτο-κίνητης περιουσίας σας. Δεν στεκόμαστε όμως μόνο εδώ. Σ’ εμάς θα βρείτε Προγράμματα Νοσοκομειακά, Αποταμιευτικά, καθώς και Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών.Το μόνο που μένει είναι να επικοινωνήσετε με το Ασφαλιστικό μας Τμήμα και αφού συζητήσουμε τα δεδομένα σας, να σχεδιάσουμε το Ασφαλιστικό Πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί καλύτερα!

Γιατί σ’ εμάς;

Εύλογα ίσως αναρωτηθείτε, γιατί θα πρέπει να ασφαλιστείτε σ’ εμάς και όχι σε οποιοδήποτε άλλο ασφαλιστικό γραφείο, που ενδεχόμενα έχει και εκπροσωπεί και φθηνότερες ασφαλιστικές εταιρίες. Ούτως ή άλλως τα ασφαλιστικά προγράμματα της κάθε εταιρίας είναι ίδια σε όποιον ασφαλιστή και αν γίνουν.

Και εδώ ακριβώς βρίσκεται η απάντηση! Επειδή ο ρόλος μας είναι διττός, αφενός σαν Επισκευαστική Μονάδα, αφετέρου σαν Ασφαλιστικό Γραφείο, πρώτο μέλημά μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη την ώρα του ατυχήματος και όχι απλά η πώληση ενός συμβολαίου. Σίγουρα θα έχετε κάποιον στο περιβάλλον σας, ο οποίος ενώ πλήρωνε κανονικά επί χρόνια τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου του, όταν έπαθε μια ζημιά, πελαγοδρομούσε μεταξύ συνεργείου, πραγματογνώμονα και ασφαλιστικής εταιρίας, για να μπορέσει να πληρωθεί, ενώ ο ασφαλιστής του «σήκωνε τα χέρια ψηλά» ή ήταν άφαντος!

Βάσει αυτής της φιλοσοφίας (της σωστής εξυπηρέτησης του πελάτη την ώρα της ζημιάς), γίνεται και η επιλογή των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιριών, με τις οποίες φροντίζουμε πρωτίστως να διασφαλίζουμε την απευθείας πληρωμή του φανοβαφείου μας, μέσω Εξουσιοδοτήσεων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν είστε ασφαλισμένος σ’ εμάς και το όχημά σας χρειαστεί επισκευή φανοποιείας, προσέρχεστε στο Ασφαλιστικό μας Τμήμα (αντί να τρέχετε στο τμήμα ζημιών της εκάστοτε εταιρίας), υποβάλλετε δήλωση σε εμάς και αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες: συνεννοήσεις με πραγματογνώμονες, παροχή Αυτοκινήτου Αντικατάστασης, ολοκλήρωση της επισκευής και «κλείσιμο» της ζημιάς, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε καθόλου και κυρίως, χωρίς να εκταμιεύσετε ούτε ευρώ

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο! Αφού δείτε τα ενδεικτικά κοστολόγια που σας παραθέτουμε στον σύνδεσμο "Προσφορές Ασφαλειών", μπορείτε είτε να επιλέξτε το "Ζητήστε Πρόταση Ασφάλισης", συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, είτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310543500, για να έχετε και τη δική μας Πρόταση Ασφάλισης, που  -πιστέψτε μας- θα σας συμφέρει!

 
(Σημειώνουμε ότι οι Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, όπως άλλωστε και οι Υπηρεσίες Φανοποιείου, παρέχονται και σε πελάτες που έχουν οχήματα άλλης -εκτός Toyota- μάρκας).
    


  Καλώς ήρθατε
Πως θα μας βρείτε
Επικοινωνία
Ώρες λειτουργίας
Ραντεβού για service
Ζητήστε Ανταλλακτικό
Ζητήστε Αξεσουάρ
Ζητήστε Ασφάλεια!
Ζητήστε προσπέκτους!
Ελάτε στην ομάδα!
Περιοχή συνεργατών


Βρες αυτό που ψάχνεις!


Γίνετε μέλη μας! Στείλτε μας το e-mail σας για να σας κρατάμε πάντα ενήμερους!

Αρχική Σελίδα \ Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Νέα
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
After Sales
Μοιραστείτε το

Login  Υπενθύμιση κωδικού 

  Powered by Norder - Media Solutions  
active³ 4.9 · © norder creative solutions · Όροι χρήσης