Υπηρεσίες Φανοβαφείου

  • col 0008 11 2

 

Εάν χρειαστεί να επισκευάσετε το Τoyota σας, λόγω ατυχήματος, η Άγγελος AFS  είναι δίπλα σας να φροντίσει τα πάντα για εσάς.

Πρόγραμμα οδικής βοήθειας: Ρυμούλκηση αυτοκινήτου μέσω του προγράμματος οδικής βοήθειας της ΤΟΥΟΤΑ Assistance δωρεάν για τα 3 πρώτα χρόνια και με δυνατότητα ανανέωσης έως και 11 έτη.

Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης: Για το χρονικό διάστημα που φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας, σας προσφέρουμε δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης για τις μετακινήσεις σας.

Συνεργασία με τις ασφαλιστικές: Η Άγγελος AFS συνεργάζεται με τις  μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες . Αναλαμβάνουμε όλη τη διεκπεραίωση του ατυχήματός σας και επισκευάζουμε χωρίς καμία επιβάρυνση το αυτοκίνητό σας! 

Επισκευή με την εξειδίκευση της Toyota: Στην Άγγελος AFS γνωρίζουμε το αυτοκίνητό σας καλύτερα από οποιοδήποτε τεχνίτη. Όλοι οι τεχνίτες εκπαιδεύονται στις τελευταίες τεχνολογίες των αυτοκινήτων, ώστε να διατηρούν πάντα το υψηλότερο επίπεδο κατάρτισης στην τεχνογνωσία επισκευής των αυτοκινήτων Toyota.

Γνήσια ανταλλακτικά: Επαναφέρουμε το αυτοκίνητο σας στην εργοστασιακή του κατάσταση, χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα  πιστοποιημένη επισκευή και ελεγμένη λειτουργική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Διατήρηση Εργοστασιακής Εγγύησης:  Με την επισκευή του αυτοκινήτου σας στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της Άγγελος AFS διατηρείτε τις εργοστασιακές εγγυήσεις διάβρωσης χρώματος και  διάτρησης επιφανειών του αυτοκινήτου σας.

Εγγύηση στην εργασία:  Σας παρέχουμε εγγύησης εργασίας και ανταλλακτικών 1 έτους.

Απομακρυσμένη Εκτίμηση Ζημιάς

Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα…

Εγγύηση Εφ' Όρου Ζωής στις εργασίες βαφής

Κορυφαία Ποιότητα για μια ζωή!