Επέκταση εγγύησης υβριδικής μπαταρίας

  • After Sales Index

 Με τη λήξη της 6ετούς εγγύησης στη Toyota δεν σταματάμε να προσφέρουμε στους Πελάτες μας προνόμια! Ενδυναμώνουμε την αξιοπιστία της υβριδικής τεχνολογίας με το Πρόγραμμα Επέκτασης Εγγύησης Υβριδικών Οχημάτων, «Hybrid Service».   

Το πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά οχήματα που έχουν συμπληρώσει:

• την εξαετία ή τα 180.000ΚΜ (για πελάτες Λιανικής που έχουν αγοράσει το όχημά τους από το Δίκτυο της Toyota Hellas) ή

• την πενταετία ή τα 100.000KM (για πελάτες υβριδικών εταιρικών οχημάτων) από την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας τους έως και το 10ο έτος κυκλοφορίας τους ανεξαρτήτως διανυθέντων χιλιομέτρων

Τι είναι το πρόγραμμα Hybrid Service

•  Έλεγχος καλής λειτουργίας του υβριδικού συστήματος,

• Παροχή εκτεταμένης φροντίδας – εγγύησης για την υβριδική μπαταρία για διάστημα ενός έτους ή για 15.000Κμ ότι επέλθει πρώτο έως και το 10ο έτος από την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας του οχήματος.

Ποια οχήματα καλύπτονται από το πρόγραμμα;

•  Όλα τα υβριδικά οχήματα που φέρουν μπαταρίες τεχνολογίας υδριδίου μετάλλου, Prius IΙ, Prius IIΙ, Auris, Yaris μετά την λήξη της παρεχόμενης εγγύησης και έως το 10ο έτος από την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας του οχήματος.

• Υβριδικά Ταξί από την λήξη της παρεχόμενης εγγύησης έως και το 10ο έτος από την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας του οχήματος. (Προσοχή τα συγκεκριμένα οχήματα δικαιούνται μόνο πέντε επεκτάσεις).


Αν σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για το αν το όχημά σας εμπίπτει στους όρους ανανέωσης της Εγγύησης Υβριδικής Μπαταρίας, παρακαλώ συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία της παρακάτω φόρμας :Βεβαιώνω ότι διάβασα και αποδέχθηκα τη Γενική Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων

Βεβαιώνω ότι διάβασα και αποδέχθηκα τη δήλωση περί απορρήτου

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά