Πρόγραμμα Επιβράβευσης «Ασφαλιστικός Γονέας» της Ευρωπαϊκής Πίστης

  • col 0008 11 2

Ο Ασφαλιστικός Γονέας, σας προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι ένα πρόγραμμα χωρίς κόστος για εσάς, άμεσα συνδεδεμένο με την πιο συνηθισμένη σας πράξη, τις καθημερινές σας αγορές.

Πως λειτουργεί:

> Kάνετε το service του Toyota σας σε μας, αγοράστε τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ του, επισκευάστε την φανοποιεία που σας έτυχε.

(Εξαιρούνται οι συναλλαγές για αγορά αυτοκινήτου)

> Ψωνίστε σε supermarket, γεμίστε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας, πληρώστε τον λογαριασμό του κινητού σας ή κάντε αγορές σε διάφορα είδη από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

> Πληρώστε στο ταμείο με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

> Δώστε την κάρτα Ασφαλιστικός Γονέας για ενημέρωση των Ευρώ που συγκεντρώσατε.

> Η αγορά σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!

Ο Ασφαλιστικός Γονέας σας παρέχει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, τα παρακάτω:

1. Με την αξία των αγορών που κάνετε, εξασφαλίζονται στην οικογένεια σας δωρεάν αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, σε περίπτωση που δεν θα μπορείτε να είστε πλέον κοντά της λόγω ατυχήματος.

2. Τα ευρώ που συγκεντρώνετε μειώνουν αντίστοιχα τα ασφάλιστρα στην ανανέωση κάθε υπάρχοντος ή μελλοντικού σας ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

Άρα όσο περισσότερο ψωνίζετε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, τόσο μεγαλύτερη η προστασία της οικογένειας σας και η μείωση στα ασφάλιστρά σας.

Δείτε παρακάτω τα ευρώ που συγκεντρώνετε βάσει των μηνιαίων αγορών σας.

Ενδεικτικό Παράδειγμα

Δηλαδή, εξασφαλίζετε μείωση 186€ στα ασφάλιστρα σας και 10.800€ για τα καθημερινά ψώνια της οικογένειας σας. Με την αξία των αγορών που κάνετε, εξασφαλίζονται στην οικογένεια σας δωρεάν αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, σε περίπτωση που δεν θα μπορείτε να είστε πλέον κοντά της λόγω ατυχήματος.

Αγγελος After Sales

Κατεβάστε την εφαρμογή Ασφαλιστικός Γονέας: